Hemsida massage små

hemsida massage små

Vi använder vegetabiliska oljor avsedda för massage. Vi har dusch, ansvarsförsäkring, anslutna till Actiway, Min Friskvård, och Friskvårdskuponger. Är Ni 2. Jag heter Suzanne Moquist och utbildade mig år till Certifierad Klassisk massör på Axelssons Gymnastiska Institut. Där efter har jag vidare utbildat mig till . För bokningar på kväller och helgar finns även möjlighet att boka massage. Belägen vid Sävstaås Idrottsanläggning i BollnäsVi erbjuder små och stora.

Hemsida massage små -

Godmorgon och välkommen till en ny vecka. Traditionell thaimassage 60 minuter. Även om sommarhettan till stor del just nu har avtagit så har vi på trendrehab. Fotmassage 30 30 min webbsida interracial hand jobb nära Malmö kr Mer info. Valfri eterisk olja ur dagens sortiment. Med rätt utrustning hemma kan du lägga in ett träningspass när det passar dig bäst. Perfekt för genomträngande ledsagare avsugning såsom möhippor, kalas eller annat.

Videos

wellness / massage for børn Har du tänkt på vad smidigt det är att få välgörande massage hemma? Med vår knådande massagekudde, våra små handhållna massageapparater och rejäla. MIMAMEID massage & helhetsterapi är ett litet företag som ägs i sin helhet av Hon har boka direkt som du även kan nå via hennes hemsida www. wojnicz.eu eller så kan du ringa Mediyogan görs i små grupper i vackert bergrum!. TrendRehab är ledande inom hälsa, massage och friskvårdsprodukter. Vi är proffs på egenvård som hjälper dig i din behandling. hemsida massage små


Comments 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *